Onze diensten

Naast het bouwen en onderhouden van websites doen wij nog veel meer. We verzorgen ook drukwerk, binnen – en buitenreclame, marketing, tekstschrijven, beheer sociale kanalen en DTP werkzaamheden.

Met NP Media heb je alles aan boord voor een goede reclamecampagne.

Een perfecte aanvulling op digitale reclame

Drukwerk

Wie denkt dat drukwerk verleden tijd is heeft het mis. Juist in deze tijd worden klanten bedolven onder digitale reclame. Gepersonaliseerd drukwerk is een perfect middel om je reclamecampagne mee te ondersteunen.  

Netjes opgemaakt

DTP werkzaamheden

Of het nu gaat om de opmaak van een advertentie, drukwerk of huisstijl, NP Media verzorgt het graag voor je. Dit kan op basis van ZZP of een van te voren bepaald budget.

De eerste indruk is bepalend

Binnen - en buitenreclame

De eerste indruk is bepalend voor je klanten om wel of niet op je aanbod in te gaan. Natuurlijk gaat het om je product of dienst, maar de uitstraling daarvan is zeker net zo belangrijk. 

Die schrijft die blijft

Tekstschrijven

In je hoofd weet je het allemaal precies, maar je krijgt het gewoon niet goed verwoord. Of het nu gaat om tekst op je website, drukwerk of in een mailing, NP Media zet de puntjes graag voor jou op de i.

Vertel ons in je eigen bewoording wat je wilt uitdragen, dan zorgen wij voor een professioneel en pakkend verhaal. 

Blijf verbonden met je achterban

Beheer sociale kanalen

Socials zoals Facebook, Instagram, Youtube, Twitter en LinkedIn kunnen voor jouw bedrijf, organisatie of product van grote waarde zijn om jouw volgers (lees achterban/doelgroep) op de hoogte te houden. Met leuke foto’s, video’s, aanbiedingen, acties, nieuws of producten vergroot je de betrokkenheid en het aantal potentiële klanten.

Toch is dit vanwege tijdgebrek of kennis vaak een ‘ondergeschoven kindje’. Je begint enthousiast, maar hebt vervolgens steeds meer moeite om de continuïteit te waarborgen.

Voor een vast bedrag per maand kunnen wij dit voor je verzorgen zodat jij je weer kunt focussen op de ‘core business’.

Volg ons ook op